Home

Maak uw diensten online toegankelijk

Inloggen

Upgrade in februari 2014

We zijn druk bezig met de laatste hand te leggen aan de volgende up-grade van IntakePortal.

Deze keer op het programma staan het uitnodigen van groepen, aanpassingen aan rapportage (lay-out, teksten toevoegen), mogelijkheden om de lay-out van de testen aan te passen (handig voor bijvoorbeeld verschillende opdrachtgevers) en nog veel meer leuke nieuwigheden.

Verwachting is dat we dit in de tweede helft van februari kunnen uitrollen!

Start vandaag nog

Professional

Onbeperkte toegang tot alle functies geven u de mogelijkheden die u zoekt! Voor de professionele gebruiker hebben wij meerdere pakketten. Ook maatwerk is mogelijk.

Start nog vandaag met onze basis account. U heeft toegang tot alle basisfuncties en u kunt nog vandaag beginnen met het uitnodigen van deelnemers!

Gratis account

12-2-2014

IntakePortal Academy

Om onze nieuwe klanten beter op weg te helpen zijn we begonnen aan het inrichten van een heuse Academy.

Nu hadden we al een handleiding online staan, maar gebleken is dat video’s sneller werken en het makkelijker maken om te begrijpen waar gekllikt dient te worden.

We gaan in de academy dus aan de hand van video’s uitleggen hoe bepaalde zaken binnen IntakePortal aangepakt kunnen worden.

Een eerste voorbeeld staat hieronder:

28-1-2014

Fantastische start 2014

Eind vorig jaar hebben we onze website vernieuwd en daarmee ook onze licentie indeling. Door het toevoegen van een gratis variant kunnen mensen ongestoord en zonder kosten proberen wat IntakePortal allemaal kan.

Er zijn geen beperkingen in het gebruik, anders dan het aantal keren dat een vragenlijst ingevuld kan worden. Dit betekent dat alle functies gewoon beschikbaar zijn die ook in de betaalde varianten aanwezig zijn. En juist dit maakt dat het een interessant aanbod is... En dat blijkt ook wel. In de eerste helft van het jaar hebben we al 20 nieuwe accounts geactiveerd!

15-1-2014

Upgrade in februari 2014

En de februari up-grade is live!

21-2-2014

Maatwerk rapportage

Of je IntakePortal nu gebruikt om nieuwe klanten te trekken of als ondersteuning bij de uitvoering van je opdrachten, een test moet er gewoon goed uitzien. Om je test er professioneel uit te laten zien is door de ruime opmaak mogelijkheden in IntakePortal eenvoudig. Ook is het eenvoudig om goed uitziende standaard rapporten te laten aanmaken. Maar in sommige gevallen wil jij je echt onderscheiden van je concurrent en dat is het moment waarop wij vaak de vraag krijgen of het mogelijk is een rapport op maat te ontwerpen.

Naast een professioneel ogende maatwerk rapportage, zorgen wij er altijd voor dat de klant zelf in staat is om wijzigingen aan te brengen in de gemaakte rapportage. Daarnaast is het rapport ook als template beschikbaar voor andere of nieuwe testen die de klant in IntakePortal invoert. Zo zorgen we ervoor dat IntakePortal een zeer flexibele oplossing blijft voor onze klanten.Eén van de nieuwe functies die we bij de volgende upgrade gaan uitrollen is de mogelijkheid om een rapport te genereren waarbij het mogelijk is om uitkomsten van verschillende deelnemers te combineren in één rapport.

28-3-2014